ΛΕΜΕΣΟΣ –ΝΕΚΡΟΣ 34ΧΡΟΝΟΣ: Τραγική φιγούρα η μάνα που περίμενε να τον δει να πηγαίνει στη δουλειά

ΛΕΜΕΣΟΣ –ΝΕΚΡΟΣ 34ΧΡΟΝΟΣ: Τραγική φιγούρα η μάνα που περίμενε να τον δει να πηγαίνει στη δουλειά

Ανείπωτη τραγωδία στη Λεμεσό.

Μητέρα έμελλε να αντικρίσει νεκρό τον 34χρονο γιο της το πρωί της Τετάρτης (04/12) στο κρεβάτι του.

Ο 34χρονος διέμενε σε βοηθητικό υποστατικό πίσω από την οικία των γονέων του. Η μητέρα του βλέποντας πως ο γιος της δεν είχε αποχωρήσει για να μεταβεί στο χώρο εργασίας του, πήγε για να διαπιστώσει τι συνέβαινε.

Όταν μπήκε στο υποστατικό διαπίστωσε πως ο γιος της βρισκόταν στο κρεβάτι χωρίς να έχει ζωτικές ενδείξεις. Εν συνεχεία, ειδοποίησε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η νενομισμένη νεκροτομή θα διενεργηθεί από την ιατροδικαστή της Δημοκρατίας Αγγελική Παπέττα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live από την ισραηλινή βουλή για την ιστορική ομιλία του Τραμπ, μοιράστηκαν καπέλα για τον Πρόεδρο της ειρήνης - «Μια σπουδαία μέρα»

Live από την ισραηλινή βουλή για την ιστορική ομιλία του Τραμπ, μοιράστηκαν καπέλα για τον Πρόεδρο της ειρήνης - «Μια σπουδαία μέρα»

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, έφτασε γύρω στις 11 το πρωί στην Κνεσέτ, στο πλαίσιο της σύντομης επίσκεψής του στο Ισραήλ πριν αναχωρήσει για την Αίγυπτο και τη σύνοδο κορυφής για την ειρήνη στη Λωρίδα της Γάζας. Λίγο πριν από την ομιλία του στην ολομέλεια, ο Αμερικανός πρόεδρος συναντήθηκε με οικογένειες ομήρων, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας για τον τερματισμό της σύγκρουσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE