Σήμερα το πρώτο φιλικό της Εθνικής Ανδρών Φούτσαλ με το Ισραήλ

Σήμερα το πρώτο φιλικό της Εθνικής Ανδρών Φούτσαλ με το Ισραήλ

Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής μας στην προκριματική φάση του Futsal EURO 2020 συνεχίζεται με νέο διπλό φιλικό στην Κύπρο με αντίπαλο το Ισραήλ.

Το πρώτο φιλικό θα διεξαχθεί σήμερα και ώρα 19:00 στην αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία.

Η Εθνική μας ομάδα Ανδρών Futsal μέσα από τους φιλικούς αγώνες προετοιμάζεται με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία στις επίσημες υποχρεώσεις που είναι προγραμματισμένες μεταξύ 29 Ιανουαρίου – 1η Φεβρουαρίου.

Αντίπαλοι μας θα είναι η Βοσνία / Ερζεγοβίνη που θα φιλοξενήσει όλους τους αγώνες, η Ελβετία και το Γιβραλτάρ.

Με το Ισραήλ βρεθήκαμε ξανά αντιμέτωποι τον περασμένο Οκτώβριο σε διπλό φιλικό που έγινε στο Ισραήλ. Στο πρώτο παιχνίδι φέραμε ισοπαλία 4-4 και στο δεύτερο κερδίσαμε με 4-0.

Στη διάθεση του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Άθου Στυλιανού για τους δύο αγώνες βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

ΑΕΚ: Νίκος Χατζηγεωργίου, Παναγιώτης Σκαρπάρης
ΑΕΛ: Ανδρέας Ζαντής
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κωνσταντίνος Κουλουμπρής, Μιχάλης Λουκά, Οδυσσέας Οδυσσέως
ΑΠΟΕΛ: Γκιβάρα Κάντζο, Σάββας Ομήρου
ΕΘΝΙΚΟΣ Λατσιών: Νικόλας Φιλίππου
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας: Σέζαρ Περέιρα, Τάσος Σκαμπύλης, Γιώργος Αλεξίου, Γιάννης Ιωάννου, Νεόφυτος Λακούφης

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE