Βυθίστηκε Ρωσικό αλιευτικού στον Ειρηνικό Ωκεανό - Στους 54 οι νεκροί αγνοούνται άλλοι 15

Βυθίστηκε Ρωσικό αλιευτικού στον Ειρηνικό Ωκεανό - Στους 54 οι νεκροί αγνοούνται άλλοι 15

Τουλάχιστον 54 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 15 ακόμα αγνοούνται μετά τη βύθιση ενός ρωσικού αλιευτικού στο δυτικό τμήμα του Ειρηνικού Ωκεανού, κοντά στη χερσόνησο Καμτσάτκα.

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων της Ρωσίας TASS επικαλούμενο δηλώσεις ενός αξιωματικού του κέντρου συντονισμού διάσωσης στο πλοίου Dalniy Vostok επέβαιναν συνολικά 132 άνθρωποι. Μέχρι στιγμής 63 άνθρωποι έχουν διασωθεί από τα παγωμένα νερά του ωκεανού.

Το πλοίο μετέφερε 78 Ρώσους υπηκόους καθώς και 54 ξένους από τη Μιανμάρ, την Ουκρανία, τη Λιθουανία και το Βανουάτου.

Το αλιευτικό ναυάγησε στη Θάλασσα του Οχότσκ, 330 χιλιόμετρα δυτικά της περιοχής Καμτσάτκα και 250 χιλιόμετρα νότια της πόλης Μαγκαντάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Οδηγός παρέσυρε ηλικιωμένη ενώ διασταύρωνε τον δρόμο – Νεκρή η 87χρονη Ιφιγένεια

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Οδηγός παρέσυρε ηλικιωμένη ενώ διασταύρωνε τον δρόμο – Νεκρή η 87χρονη Ιφιγένεια

Γύρω στις 8π.μ. σήμερα, ενώ 35χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Πλάτωνος στη Λακατάμια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά, από τη Λακατάμια, η οποία διασταύρωνε τον δρόμο.

BEST OF TOTHEMAONLINE