Η επίμαχη φάση με Τάμαρι έβαλε «φωτιά» και προσωρινή διακοπή – Ο πράσινος ΧΑΜΟΣ μετά το χαμένο του Ντε Βινσέντι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η επίμαχη φάση με Τάμαρι έβαλε «φωτιά» και προσωρινή διακοπή – Ο πράσινος ΧΑΜΟΣ μετά το χαμένο του Ντε Βινσέντι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η επίμαχη φάση στο 85ο λεπτό που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς Ομόνοιας.

Ο Τάμαρι έπεσε στην περιοχή μετά από άγγιγμα του Λανγκ όμως όπως φάνηκε και από την επανάληψη έπεσε πολύ εύκολα ο Ιορδανός.

Οι φίλοι της Ομόνοιας αντέδρασαν με ρίψη αντικειμένων και ακολούθησε προσωρινή διακοπή.

Μετά από περίπου 7 – 8 λεπτά το ματς επανήρχισε με τον Ντε Βινσέντι να εκτελεί αλά Πανένκα όμως να αστοχεί και να στέλνει την μπάλα πάνω από την εστία!

Η αντίδραση των Ομονοιατών μετά το χαμένο πέναλτι:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE