Ημίχρονο: ΦΩΝΑΞΕ για δύο πέναλτι ο ΑΠΟΕΛ – Έντονα παράπονα στον 4ο ο Μπεργκ

Ημίχρονο: ΦΩΝΑΞΕ για δύο πέναλτι ο ΑΠΟΕΛ – Έντονα παράπονα στον 4ο ο Μπεργκ

Μια φάση στο 3ο λεπτό και μια στο 26ο λεπτό όπου ο ΑΠΟΕΛ ζήτησε πέναλτι. Από την άλλη οι Ομονοιάτες και ο Μπεργκ φώναξαν για κάποια σκληρά μαρκαρίσματα.

Στο 3′ ο Σάβιτς βρέθηκε στο έδαφος όμως παρά την επαφή με τον αμυντικό της Ομόνοιας έπεσε κάπως εύκολα.

Στο 26′ ο Τάμαρι βρέθηκε στο έδαφος με το που μπήκε στην περιοχή από δεξιά όμως ο ρεφ έδειξε κόρνερ. Από τις επαναλήψεις φάνηκε να υπάρχει παράβαση πάνω στην γραμμή και θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι από τον Τιμόθεο Χριστοφή.

Από την άλλη η Ομόνοια και ειδικά ο Μπεργκ έκανε έντονα παράπονα στον τέταρτο για κάποια φάουλ που δεν δόθηκαν αλλά και για κίτρινες κάρτες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE