Ημίχρονο: ΦΩΝΑΞΕ για δύο πέναλτι ο ΑΠΟΕΛ – Έντονα παράπονα στον 4ο ο Μπεργκ

Ημίχρονο: ΦΩΝΑΞΕ για δύο πέναλτι ο ΑΠΟΕΛ – Έντονα παράπονα στον 4ο ο Μπεργκ

Μια φάση στο 3ο λεπτό και μια στο 26ο λεπτό όπου ο ΑΠΟΕΛ ζήτησε πέναλτι. Από την άλλη οι Ομονοιάτες και ο Μπεργκ φώναξαν για κάποια σκληρά μαρκαρίσματα.

Στο 3′ ο Σάβιτς βρέθηκε στο έδαφος όμως παρά την επαφή με τον αμυντικό της Ομόνοιας έπεσε κάπως εύκολα.

Στο 26′ ο Τάμαρι βρέθηκε στο έδαφος με το που μπήκε στην περιοχή από δεξιά όμως ο ρεφ έδειξε κόρνερ. Από τις επαναλήψεις φάνηκε να υπάρχει παράβαση πάνω στην γραμμή και θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι από τον Τιμόθεο Χριστοφή.

Από την άλλη η Ομόνοια και ειδικά ο Μπεργκ έκανε έντονα παράπονα στον τέταρτο για κάποια φάουλ που δεν δόθηκαν αλλά και για κίτρινες κάρτες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.