ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μετονομάστηκε το ξενοδοχείο Hilton Park - Πλήρης ανακαίνιση όλων των δωματίων

ΛΕΥΚΩΣΙΑ:  Μετονομάστηκε το ξενοδοχείο Hilton Park - Πλήρης ανακαίνιση όλων των δωματίων

Τη μετονομασία του ξενοδοχείου Hilton Park σε Hilton Nicosia ανακοίνωσε η Louis Hotels, «αναγνωρίζοντας το κύρος και τις αξίες που για 100 χρόνια ακριβώς θεμελίωσε στον τομέα της φιλοξενίας η διεθνής αλυσίδα Hilton».


Σύμφωνα σχετική ανακοίνωση, το εμβληματικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας παίρνει το νέο του όνομα ως το μοναδικό Hilton στην Κύπρο.

Με την πρόσφατη πλήρη ανακαίνιση όλων των δωματίων του ξενοδοχείου, τη δημιουργία του ολοκαίνουριου Mint Bar και την ολοκλήρωση της αναβάθμισης και των υπόλοιπων κοινόχρηστων χώρων, η Hilton International δείχνει για ακόμα μια φορά την εμπιστοσύνη της στη Louis Hotels ανανεώνοντας τη συνεργασία της για τουλάχιστον άλλα δέκα χρόνια, προστίθεται.

Αναφερόμενος στη μετονομασία του ξενοδοχείου ο Ιάσωνας Περδίος, Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Hotels σημείωσε: «Είμαστε περήφανοι που το ξενοδοχείο σαν το μοναδικό Hilton στην Κύπρο θα φέρει και την αντίστοιχη ονομασία. Προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες στους επισκέπτες του, το Hilton Nicosia βρίσκεται στην κορυφή της φιλοξενίας σφραγίζοντας την κοινωνική και επιχειρηματική ζωή της Λευκωσίας αποτελώντας παράλληλα την καλύτερη επιλογή διαμονής στην πρωτεύουσα».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ενημέρωσε τον 'Ελληνα ΥΠΕΞ Γιώργο Γεραπετρίτη για την πρόοδο που επιτεύχθηκε σε κάποιες εκ των θεματικών που συμφωνήθηκαν στην πολυμερή διάσκεψη του Μαρτίου στην Γενεύη, ενώ παράλληλα ενημέρωσε για τη μη επίτευξη της αναμενόμενης προόδου σε άλλες θεματικές, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE