Λανθασμένο το TIMING…

Λανθασμένο το TIMING…

Κατα καιρούς ο υποφαινόμενος κατηγορήθηκε – κυρίως για απόψεις που εξέφρασε σε ραδιοφωνική εκπομπή- ότι θα μπορούσε κάλλιστα να εργοδοτηθεί απο το γραφείο τύπου της Ομόνοιας 1948 (που ιδρύθηκε πριν ενάμισι χρόνο από τη Θύρα 9). 

Διάβασα προσεκτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η «Θύρα 9» (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), επ’ ευκαιρία του αποψινού αιώνιου ντέρμπι Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ.

Δεν πρόκειται να σχολιάσω την ουσία, το μόνο που θα πω, είναι ότι ήταν λανθασμένο το timing (χρονική στιγμή) που επέλεξαν να πουν κάποια πράγματα δημοσίως, για το… χρώμα που είχαν (παλαιότερα) τα αιώνια ντέρμπι της Λευκωσίας.

Τους λόγους που έχουν αποφασίσει να… σηκωθούν να φύγουν, οι χιλιάδες οπαδοί της Ομόνοιας, τους έχουν εμπεδώσει. Μάλλον αχρείαστο ήταν, να τους… υπενθυμίσουν τη σημερινή μέρα.

Σε σχέση με την προσέλευση των Ομονοιάτων απόψε στο ΓΣΠ, αν πάνε τελικά 12-13 χιλιάδες, θα είναι πολύ ικανοποιητικό νούμερο. Mε βάσει τις εικόνες που παρουσιάζουν οι κερκίδες, στα πλείστα γήπεδα, τον τελευταίο ενάμισι χρόνο.

Έτσι κι αλλιώς, αν δεν «αποσκιρτούσαν» οι Θυραεννιώτες, λόγω κάρτας οπαδού δεν θα βρισκόντουσαν απόψε στις κερκίδες.

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παναπεργία για ΑΤΑ: Ποιους τομείς θα επηρεάσει - Η έκκληση του Υπ. Εργασίας και οι θέσεις των συντεχνιών

Παναπεργία για ΑΤΑ: Ποιους τομείς θα επηρεάσει - Η έκκληση του Υπ. Εργασίας και οι θέσεις των συντεχνιών

Σε παναπεργία στις 11 Σεπτεμβρίου προχωρούν οι συντεχνίες για την ΑΤΑ. Στην πανσυνδικαλιστική διάσκεψη, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο οίκημα της ΠΕΟ, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις αποφάσισαν να προχωρήσουν με τρίωρη στάση εργασίας από τις 11πμ μέχρι τις 2μμ την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE