Ακριβά την ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ οι Καρ και Μ’ Μπιντά… Ποιο το «ΑΜΑΡΤΗΜΑ» τους…

Ακριβά την ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ οι Καρ και Μ’ Μπιντά… Ποιο το «ΑΜΑΡΤΗΜΑ» τους…

Το «κατηγορητήριο» για τους Ντανιέλ Καρ και Μ’ Μπιντά είναι πολύ βαρύ, γι’ αυτό και υπάρχει περίπτωση να πληρώσουν πολύ ακριβά τα «νυχτοπερπατήματα» τους. 

Όπως πληροφορούμαστε, οι δυο ποδοσφαιριστές είπαν να το ρίξουν λίγο έξω, την περασμένη Πέμπτη το βράδυ.

Ήπιαν κανένα ποτηράκι παραπάνω, σε κάποια στιγμή στιγμή κατέληξαν στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να… σταλεί φιρμάνι σε ανθρώπους του Απόλλωνα, για να πάνε να τους μαζέψουν.

Έγινε έξαλλος ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι διοικούντες, όταν πληροφορήθηκαν τις «ζαβολιές» των δυο παιχτών, γι αυτό και αποφασίστηκε άμεσα να τεθούν εκτός ομάδας.

Η διοίκηση θα εξετάσει τα γεγονότα και θα λάβει απόφαση τα επόμενα 24ωρα, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).

BEST OF TOTHEMAONLINE