«Επαφές για να κλείσει Άκπομ»!

«Επαφές για να κλείσει Άκπομ»!

 

Μπορεί το τελευταίο διάστημα ο Κάρολ Σφιντέρσκι να έχει πάρει φανέλα βασικού στην επίθεση του ΠΑΟΚ, ωστόσο την ίδια ώρα, δεν περνούν απαρατήρητα τα όσα έχει πετύχει στην παρουσία του στον Δικέφαλο ο Τσούμπα Άκπομ.

Στο πλαίσιο αυτό, σημερινό δημοσίευμα από την Αγγλία, κάνει λόγο για προχωρημένες επαφές της Γουέστ Χαμ με τον ΠΑΟΚ. Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος του άρθρου, όπου σημειώνεται πως ο αγγλικός σύλλογος έκανε επαφή προκειμένου να κλείσει τον παίκτη από τον Ιανουάριο!

Παράλληλα σημειώνεται στο δημοσίευμα πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Τσούμπα Άκπομ τόσο από την Ρεμς όσο και από την Κολωνία, ωστόσο ο ίδιος φέρεται να προτιμάει την επιστροφή του στα αγγλικά γήπεδα. Τέλος καταγράφονται τα όσα πέτυχε τα τελευταία δυο χρόνια φορώντας την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.