ΠΑΦΟΣ: 26χρόνος πήγε σε ταβέρνα και του επιτέθηκαν τρεις άγνωστοι - Ακρωτηριάστηκε μέρος του αυτιού του

ΠΑΦΟΣ: 26χρόνος πήγε σε ταβέρνα και του επιτέθηκαν τρεις άγνωστοι - Ακρωτηριάστηκε μέρος του αυτιού του

Καταγγέλθηκε το Σάββατο (30/11) στην Αστυνομία από 26χρονο από την επαρχία Πάφου ότι, γύρω στις 1.15 τα ξημερώματα (30/11), ενώ βρισκόταν σε ταβέρνα στην Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, φέρεται να δέχθηκε επίθεση από τρία άγνωστα του πρόσωπα.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του, καθώς και ακρωτηριασμό πτερυγίου του αριστερού του αυτιού.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 47χρονου και 36χρονου και οι δύο από την Επαρχία Πάφου, οι οποίοι συνελήφθησαν την Κυριακή (1/12) βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.
         
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE