Η πρόβα τζενεράλε της ΑΕΛ

Η πρόβα τζενεράλε της ΑΕΛ

Η αναμέτρηση με τον Οθελλο είναι μια καλή ευκαιρία για τον Χρηστάκη Χριστοφορου να δοκιμάσει κάποια πράγματα για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ

Πρόβα τζενεράλε και ο Κύπριος τεχνικός ασφαλώς αυτό που θέλει αν δει είναι την κατάσταση κάποιων παικτών και αν θα μπορεί να τους υπολογίζει στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Από την άλλη αυτοί που δεν είναι απόλυτα έτοιμοι ο κ Χριστοφόρου δεν θα τους χρησιμοποιήσει και θα περιμένει να δει λίγες μέρες ακόμη την ετοιμότητα τους.

Ο Σέμα θα είναι στην κορυφή της επίθεσης για τιν αγώνα με τον Οθέλλο όπως και για τον αγώνα της Τετάρτης αφού ο Ταγκμπατζουμί είναι τιμωρημένος ενώ ο Ιονίτσα δεν μπορεί να είναι έτοιμος ούτε και για τον αγώνα της Τετάρτης

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.