Ο Αντώνης Κουρράς νέος Πρόεδρος του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου

Ο Αντώνης Κουρράς νέος Πρόεδρος του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου

Το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου κατά τη 15η ετήσια Γενική του Συνέλευση εξέλεξε νέο Πρόεδρο τον Αντώνη Κουρρά (Καθολική Νεολαία Μαρωνιτών Κύπρου) και νέα Εκτελεστική Γραμματεία τους: Χριστιάνα Ξενοφώντος (Cyprus Youth DiplomaCY), Απόστολο Αριστοτέλους (Σωματείο Δρομέων Περικλής Δημητρίου), Άντρια Θωίδη (ΝΕΔΗΣΥ), Δέσποινα Παναγιώτου (ΕΔΟΝ), Πάμπο Χαραλάμπους (Νεολαία ΕΔΕΚ), Μαρίνα Σιαμμούτη (Νεολαία ΔΗΚΟ), Μιράντα Ζαβρού (YEU Cyprus), Αλέξανδρο Αποστόλου (Τμήμα Εργαζόμενης Νεολαίας ΣΕΚ).

 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η θητεία τους θα είναι διετής και αρχίζει από την 01/01/2020.
 
Τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης υπερψήφισαν την ένταξη της οργάνωσης Erasmus Students Network Cyprus ως Πλήρες Μέλος του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η «λευκή σημαία» της Αννίτας και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ – Το παρασκήνιο πίσω από την απόσυρση και η επόμενη μέρα στην Πινδάρου

Η «λευκή σημαία» της Αννίτας και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ – Το παρασκήνιο πίσω από την απόσυρση και η επόμενη μέρα στην Πινδάρου

Η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να αποσύρει το ενδιαφέρον της από την κούρσα για το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού, δεν ήταν μια εξέλιξη που προέκυψε μέσα σε λίγες ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE