Του… βγήκε εκεί που χρειαζόταν και δεν σκοπεύει να την αλλάξει

Του… βγήκε εκεί που χρειαζόταν και δεν σκοπεύει να την αλλάξει

Η Νέα Σαλαμίνα την περασμένη αγωνιστική είχε κερδίσει μέσα στο «Αμμόχωστος» την ΑΕΚ.  Ήταν μία σημαντική νίκη για την ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη, απέναντι σε ομάδα που με ψηλούς πρωταγωνιστικούς στόχους.

Το πλάνο του Πουρσαϊτίδη έβγαλε εις πέρας τη δύσκολη αποστολή που είχε, με τον τεχνιό ηγέτη των «ερυθρολεύκων» σε καμία περίπτωση να μην λογαριάζει να την αλλάξει στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι της Νέας Σαλαμίνας.

Η ομάδα της Αμμοχώστου αντιμετωπίζει η ώρα 18:00 στο Τσίρειο Στάδιο τον Απόλλωνα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Χωρίς τους Μαουρίτσιο και Μαριάνοβιτς στην αποστολή, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα παρατάξει τον Κίσσα κάτω από τα δοκάρια, με τριάδα στην άμυνα τους Λαμπότ, Χριστοφόρου και Τσαμπούρη, Κορέια και Ρομάν στα άκρα, Νουρ και Κωστή ως ανασταλτικά χαφ, με Σίμπσον και Ελουντού στα «φτερά» και στην κορυφή της επίθεσης ο Κίνγκσλεϊ.

Πιθανότητες για φανέλα βασικού έχουν οι Φουστάρ και Τιστντέλ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE