Του… βγήκε εκεί που χρειαζόταν και δεν σκοπεύει να την αλλάξει

Του… βγήκε εκεί που χρειαζόταν και δεν σκοπεύει να την αλλάξει

Η Νέα Σαλαμίνα την περασμένη αγωνιστική είχε κερδίσει μέσα στο «Αμμόχωστος» την ΑΕΚ.  Ήταν μία σημαντική νίκη για την ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη, απέναντι σε ομάδα που με ψηλούς πρωταγωνιστικούς στόχους.

Το πλάνο του Πουρσαϊτίδη έβγαλε εις πέρας τη δύσκολη αποστολή που είχε, με τον τεχνιό ηγέτη των «ερυθρολεύκων» σε καμία περίπτωση να μην λογαριάζει να την αλλάξει στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι της Νέας Σαλαμίνας.

Η ομάδα της Αμμοχώστου αντιμετωπίζει η ώρα 18:00 στο Τσίρειο Στάδιο τον Απόλλωνα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Χωρίς τους Μαουρίτσιο και Μαριάνοβιτς στην αποστολή, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα παρατάξει τον Κίσσα κάτω από τα δοκάρια, με τριάδα στην άμυνα τους Λαμπότ, Χριστοφόρου και Τσαμπούρη, Κορέια και Ρομάν στα άκρα, Νουρ και Κωστή ως ανασταλτικά χαφ, με Σίμπσον και Ελουντού στα «φτερά» και στην κορυφή της επίθεσης ο Κίνγκσλεϊ.

Πιθανότητες για φανέλα βασικού έχουν οι Φουστάρ και Τιστντέλ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE