ΠΑΦΟΣ: Όχημα βρέθηκε να φλέγεται- Είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο

ΠΑΦΟΣ: Όχημα βρέθηκε να φλέγεται- Είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο

Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά που εκδηλώθηκε σε όχημα στην περιοχή της Χρυσοχούς, σύμφωνα με την Αστυνομία.


Συγκεκριμένα, στις 29 Νοεμβρίου το απόγευμα στην τοποθεσία του χωριού Πωμού εντοπίστηκε από την Αστυνομία μετά από ενημέρωση, να φλέγεται ένα όχημα.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλεως Χρυσοχούς και της πυροσβεστικής υπηρεσίας μετέβησαν στη σκηνή και κατέσβησαν την φωτιά. 

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, διαφάνηκε ότι το όχημα είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο από την περιοχή της Πέγειας.

Η σκηνή αποκλείστηκε για περαιτέρω εξετάσεις. Το Σάββατο 30/11 το όχημα και τη σκηνή εξέτασαν μέλη της ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας και όπως διαπιστώθηκε η φωτιά στο όχημα οφείλεται σε κακόβουλη ενέργεια.

Η σκηνή ελευθερώθηκε. Σημειώνεται πως η Αστυνομία εκτιμά ότι οι δράστες με την κακόβουλη ενέργεια τους θέλησαν να εξαφανίσουν οποιαδήποτε στοιχεία στο όχημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE