ΛΑΡΝΑΚΑ: Από το αεροπλάνο κατευθείαν στο κελί 31χρονη

ΛΑΡΝΑΚΑ: Από το αεροπλάνο κατευθείαν στο κελί 31χρονη

Στη σύλληψη 31χρονης προχώρησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 1/12 η Αστυνομία στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 31χρονη αφίχθη στην Κύπρο από τη Ρουμανία και κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε πως  σε βάρος της εκκρεμεί σοβαρή υπόθεση.

Η γυναίκα από τη Ρουμανία  συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 31χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, καταρτισμού πλαστού εγγράφου, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

(φωτογραφία αρχείου)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.