Nέο τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λάρνακας: Ενας τραυματίας - Εκλεισε ο δρόμος

Nέο τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λάρνακας: Ενας τραυματίας - Εκλεισε ο δρόμος

Τα τροχαία ατυχήματα τα τελευταία χρόνια είναι ενα γεγονός που θα πρέπει να προβληματίσει τους Κύπριους οδηγούς.

 

Το πρωί του Σαββάτου(30/11) γύρω στις 10.45 κάτω απο άγνωστες συνθήκες που διερευνόνται, συγκρούστηκαν δυο αυτοκίνητα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λάρνακας.

Οι πληροφορίες που έχουμε μεχρι στιγμής είναι για έναν τραυματία ο οποίος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, ενώ ο δρόμος έκλεισε και γίνεται εκτροπή των οχημάτων μέσω της εξόδου Κλαυδιών.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών που βρίσκονται στο σημείο.  

Οι συνθήκες του τροχαίου διερευνόνται απο την αστυνομία.

Σε λίγο περισσότερα...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.