Η συνέχεια της 11ης αγωνιστικής με ΑΜΦΙΡΡΟΠΑ παιχνίδια!

Η συνέχεια της 11ης αγωνιστικής με ΑΜΦΙΡΡΟΠΑ παιχνίδια!

Συνεχίζεται η 11η και τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα Cyta, μετά τη χθεσινή λευκή ισοπαλία (0-0) στο Μακάρειο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΕΝΠ.

Στο ντέρμπι της «Αρένας» η ΑΕΚ υποδέχεται την Ανόρθωση σε ένα πολύ σημαντικό και αμφίρροπο παιχνίδι που δεν χωρούν προβλέψεις.

Στάδιο: ΑΕΚ ARENA
Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Χαράλαμπος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνου Ανδρέας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αργυρού Μιχάλης

Από την άλλη, η ΑΕΛ των πολλών… προβλημάτων, πάει στο Δασάκι της Άχνας για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό, σε ένα ματς που θα αλλάξει… άρδην την ψυχολογία, για όποια ομάδα πάρει το τρίποντο.

Στάδιο: ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΧΝΑΣ
Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος
4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γερασίμου Παναγιώτης

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE