Η συνέχεια της 11ης αγωνιστικής με ΑΜΦΙΡΡΟΠΑ παιχνίδια!

Η συνέχεια της 11ης αγωνιστικής με ΑΜΦΙΡΡΟΠΑ παιχνίδια!

Συνεχίζεται η 11η και τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα Cyta, μετά τη χθεσινή λευκή ισοπαλία (0-0) στο Μακάρειο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΕΝΠ.

Στο ντέρμπι της «Αρένας» η ΑΕΚ υποδέχεται την Ανόρθωση σε ένα πολύ σημαντικό και αμφίρροπο παιχνίδι που δεν χωρούν προβλέψεις.

Στάδιο: ΑΕΚ ARENA
Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Χαράλαμπος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνου Ανδρέας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αργυρού Μιχάλης

Από την άλλη, η ΑΕΛ των πολλών… προβλημάτων, πάει στο Δασάκι της Άχνας για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό, σε ένα ματς που θα αλλάξει… άρδην την ψυχολογία, για όποια ομάδα πάρει το τρίποντο.

Στάδιο: ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΧΝΑΣ
Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος
4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γερασίμου Παναγιώτης

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE