Στρόβολος: Έντρομος είδε το αυτοκίνητο του τυλιγμένο στις φλόγες! 10.000 η αξία του

Στρόβολος: Έντρομος είδε το αυτοκίνητο του τυλιγμένο στις φλόγες! 10.000 η αξία του

Φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε αυτοκίνητο Nissan Qashqai ιδιοκτησίας 58χρονου και του οποίου η αξία εκτιμάται στις 10.000 ευρώ

H πυρκαγιά έγινε αντιληπτή τριανταπέντε λεπτά μετά στα μεσάνυχτα, σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της οικίας του 58χρονου ιδιοκτήτη του στη Λευκωσία.

Από τη φωτιά η οποία κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί, αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και διεξάγονται περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα αίτια της φωτιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για το ζήτημα της ΑΤΑ, αφού συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις συνέρχονται για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE