ΒΟΥΙΖΕΙ η πιάτσα ότι μπορεί να ΦΥΓΕΙ κι ο Τόρες

ΒΟΥΙΖΕΙ η πιάτσα ότι μπορεί να ΦΥΓΕΙ κι ο Τόρες

Ο Ισπανός ακραίος χαφ της ΑΕΛ, Μάνουελ Τόρες, είναι σε… «κακό φεγγάρι» τον τελευταίο καιρό.

Ακούγεται ότι ίσως αποτελέσει παρελθόν προσεχώς.

Δεν πρόκειται να κάνει ότι κι ο Ντόσα Τζούνιορ, αλλά είναι πιθανό το ενδεχόμενο, να χωρίσουν οι δρόμοι του με την ΑΕΛ και να την… κάνει για άλλη ομάδα.

Να σημειώσουμε ότι έμεινε εκτός αποστολής για το Σαββατιάτικο (30/11) ματς στο Δασάκι με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας, παρότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αποστολή του Κέρκεζ για τον αγώνα της ΑΕΛ στο Δασάκι – Σημαντικές ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE