Φάνου: «Δεχθήκαμε πίεση, αλλά είναι αδύνατον να έχουν χαθεί τέτοιες ευκαιρίες από εμάς»

Φάνου: «Δεχθήκαμε πίεση, αλλά είναι αδύνατον να έχουν χαθεί τέτοιες ευκαιρίες από εμάς»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο «Μακάρειο» ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και την ΕΝΠ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Παραλιμνίτικης ομάδας, Κωνσταντίνος Φάνου.

Αναλυτικά:

«Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, είναι θετικός ο ένας βαθμός. Δεχθήκαμε πίεση, αλλά είναι αδύνατον να έχουν χαθεί τέτοιες ευκαιρίες από εμάς. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, καλύτερα να μη χάσεις.

Αν κάναμε το 0-1 στην αρχή του αγώνα, θα ήταν πολύ διαφορετικό παιχνίδι στη συνέχεια. Έχουμε ακόμη έναν τελικό κόντρα στον Εθνικό και πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε την ουσία.

Δεν μας βγήκαν στο Β΄ ημίχρονο οι προσπάθειες, στο πρώτο όμως η ομάδα ήταν αρκετά δουλεμένη. Μας βγήκε και η κούραση. Μερικές φορές, η αίσθηση της επιβίωσης επιδρά στους ποδοσφαιριστές.

Οι προπονητές ξέρουν τι να βελτιώσουμε και έχουμε σοβαρές πιθανότητες να δούμε μία βελτιωμένη Ένωση στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE