Φάνου: «Δεχθήκαμε πίεση, αλλά είναι αδύνατον να έχουν χαθεί τέτοιες ευκαιρίες από εμάς»

Φάνου: «Δεχθήκαμε πίεση, αλλά είναι αδύνατον να έχουν χαθεί τέτοιες ευκαιρίες από εμάς»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο «Μακάρειο» ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και την ΕΝΠ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Παραλιμνίτικης ομάδας, Κωνσταντίνος Φάνου.

Αναλυτικά:

«Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, είναι θετικός ο ένας βαθμός. Δεχθήκαμε πίεση, αλλά είναι αδύνατον να έχουν χαθεί τέτοιες ευκαιρίες από εμάς. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, καλύτερα να μη χάσεις.

Αν κάναμε το 0-1 στην αρχή του αγώνα, θα ήταν πολύ διαφορετικό παιχνίδι στη συνέχεια. Έχουμε ακόμη έναν τελικό κόντρα στον Εθνικό και πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε την ουσία.

Δεν μας βγήκαν στο Β΄ ημίχρονο οι προσπάθειες, στο πρώτο όμως η ομάδα ήταν αρκετά δουλεμένη. Μας βγήκε και η κούραση. Μερικές φορές, η αίσθηση της επιβίωσης επιδρά στους ποδοσφαιριστές.

Οι προπονητές ξέρουν τι να βελτιώσουμε και έχουμε σοβαρές πιθανότητες να δούμε μία βελτιωμένη Ένωση στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE