Κάνει «μπίζνες» με Ομόνοια ο κουμπάρος και μάνατζερ του Εφραίμ!

Κάνει «μπίζνες» με Ομόνοια ο κουμπάρος και μάνατζερ του Εφραίμ!

Η διοίκηση της Ομόνοιας ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση του συμβολαίου του νεαρού άσου, Ανδρόνικου Κακουλλή, μέχρι το 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έσκασε ΑΝΑΝΕΩΣΗ στην Ομόνοια! «Εδεσε» για αρκετά χρόνια το ταλέντο της (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Να σημειωθεί ότι ο μάνατζερ που έκλεισε το deal είναι ο Μιχάλης Ιωνά, ο οποίος είναι και μάνατζερ του διεθνή εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ, Γιώργου Εφραίμ, αλλά και κουμπάρος του!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE