ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκτελέστηκε το νέο διάταγμα σύλληψης για ανθρωποκτονία εναντίον του Ρώσου για το τροχαίο με θύμα τον Παναγιώτη -Πήρε εξιτήριο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκτελέστηκε το νέο διάταγμα σύλληψης για ανθρωποκτονία εναντίον του Ρώσου για το τροχαίο με θύμα τον Παναγιώτη -Πήρε εξιτήριο

Εκτελέστηκε και το δεύτερο δικαστικό ένταλμα ενταντίον του Ρώσου οδηγού που σκότωσε σε τροχαίο τον άτυχο Παναγιώτη Χριστοφόρου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, 27/11.

Ο 50χρονος ο οποίος έχει συλληφθεί για πρόκληση θανάτου εξ αμελείας και ενώ νοσηλευόταν υπό φρούρηση στο νοσοκομείο Λεμεσού, με κάταγμα σπονδύλου, μετά το τροχαίο επανασυνελλήφθει για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. 

Από το νοσοκομείο πήρε εξιτήριο και αμέσως μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού. Αύριο Σάββατο (29/11), θα οδηγηθεί ενώπιιον του δικαστηρίου Λεμεσού για την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.  

Μετά από οδηγία του Αρχηγού Αστυνομίας, συστάθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, ομάδα από μέλη της Τροχαίας και του ΤΑΕ Λεμεσού για διερεύνηση της υπόθεσης. Στο πλαίσιο των ερευνών θα εξετάσει και το μαύρο κουτί στο πολυτελές αυτοκίνητου του Ρώσου.

Στις 10:30 το πρωί διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 27χρονου από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top