Η Παγκύπρια Οργάνωση Σιτηροπαραγωγών στις διαμαρτυρίες για μείωση της νέας ΚΓΠ

Η Παγκύπρια Οργάνωση Σιτηροπαραγωγών στις διαμαρτυρίες για μείωση της νέας ΚΓΠ

Η Παγκύπρια Οργάνωση Σιτηροπαραγωγών εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της προς όλα τα οργανωμένα γεωργικά σύνολα πανευρωπαϊκά που πραγματοποιούν ειρηνικές διαμαρτυρίες για την απόφαση μείωσης του προϋπολογισμού της νέας Κοινής Γεωργικής Πολιτικής 2021-2027, όπου "για ακόμη μια φορά στοχοποιείται  ο γεωργικός κόσμος από τις ευρωπαϊκές πολιτικές αποφάσεις".

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η Οργάνωση αφουγκραζόμενη τους προβληματισμούς και τα δίκαια αιτήματα που υπάρχουν τόσο πανευρωπαϊκά όσο και από τα ίδια της τα μέλη επιφυλάσσεται για ειρηνικές κινητοποιήσεις σύντομα έξω από τα γραφεία της Ε.Ε. στην Κύπρο.
 
«Αυτού του τύπου αποφάσεις ειδικά σε χώρες όπως η Κύπρος με αντίξοες καιρικές συνθήκες, όπου  ήδη ο μέσος όρος απολαβών των παραγωγών της είναι κάτω από τον ευρωπαϊκό και με τις συνολικές δαπάνες των αγροτών χρόνο με τον χρόνο να αυξάνονται έρχονται σαν ταφόπλακα για τον αγροτικό κόσμο και τα μελλοντικά του σχέδια», προστίθεται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE