ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ: Συλλαμβάνεται για ανθρωποκτονία ο Ρώσος -'Δεν θυμάται τίποτε' είπε στην κατάθεση του -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ: Συλλαμβάνεται για ανθρωποκτονία ο Ρώσος -'Δεν θυμάται τίποτε' είπε στην κατάθεση του -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εκδόθηκε νέο δικαστικό ένταλμα ενταντίον του Ρώσου οδηγού που σκότωσε σε τροχαίο τον άτυχο Παναγιώτη Χριστοφόρου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, 27/11. 

Εντός των επόμενων ωρών ο 50χρονος ο οποίος έχει συλληφθεί για πρόκληση θανάτου εξ αμελείας και βρίσκεται υπό φρούρηση στο νοσοκομείο Λεμεσού με κάταγμα σπονδύλου, θα επανασυλληφθεί για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. 

Μετά από οδηγία του Αρχηγού Αστυνομίας, συστάθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, ομάδα από μέλη της Τροχαίας και του ΤΑΕ Λεμεσού για διερεύνηση της υπόθεσης. Στο πλαίσιο των ερευνών θα εξετάσει και το μαύρο κουτί στο πολυτελές αυτοκίνητου του Ρώσου. 

Στις 10:30 το πρωί θα διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 27χρονου από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE