ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ: Συλλαμβάνεται για ανθρωποκτονία ο Ρώσος -'Δεν θυμάται τίποτε' είπε στην κατάθεση του -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ: Συλλαμβάνεται για ανθρωποκτονία ο Ρώσος -'Δεν θυμάται τίποτε' είπε στην κατάθεση του -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εκδόθηκε νέο δικαστικό ένταλμα ενταντίον του Ρώσου οδηγού που σκότωσε σε τροχαίο τον άτυχο Παναγιώτη Χριστοφόρου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, 27/11. 

Εντός των επόμενων ωρών ο 50χρονος ο οποίος έχει συλληφθεί για πρόκληση θανάτου εξ αμελείας και βρίσκεται υπό φρούρηση στο νοσοκομείο Λεμεσού με κάταγμα σπονδύλου, θα επανασυλληφθεί για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. 

Μετά από οδηγία του Αρχηγού Αστυνομίας, συστάθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, ομάδα από μέλη της Τροχαίας και του ΤΑΕ Λεμεσού για διερεύνηση της υπόθεσης. Στο πλαίσιο των ερευνών θα εξετάσει και το μαύρο κουτί στο πολυτελές αυτοκίνητου του Ρώσου. 

Στις 10:30 το πρωί θα διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 27χρονου από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE