Tα αγωνιστικά της Νέας Σαλαμίνας ενόψει Απόλλωνα

Tα αγωνιστικά της Νέας Σαλαμίνας ενόψει Απόλλωνα

Aνακοίνωση- ενημέρωση για τα αγωνιστικά νέα ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα εξέδωσε η Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας στο προπονητικό μας κέντρο στο Μενεού ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον ΑΠΟΛΛΩΝ στο Τσίρειο στάδιο στις 18:00 στη Λεμεσό.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή μας Σάββα Πουρσαιτίδη.

Εκτός από τον αγώνα της Κυριακής θα είναι ο Sasa Marjanovic ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών.

Οι προπονήσεις της ομάδας μας θα συνεχιστούν αύριο με απογευματινή προπόνηση και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλειδώνουν» οι αλλαγές: Από στιγμή σε στιγμή ο ανασχηματισμός - Οι τελικές αποφάσεις του ΠτΔ για αυτούς που έρχονται και φεύγουν

«Κλειδώνουν» οι αλλαγές: Από στιγμή σε στιγμή ο ανασχηματισμός - Οι τελικές αποφάσεις του ΠτΔ για αυτούς που έρχονται και φεύγουν

Ο αναμενόμενος ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη φαίνεται να εισέρχεται στην τελική του ευθεία, με τις επίσημες ανακοινώσεις να τοποθετούνται, εκτός απροόπτου, εντός της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE