ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η Αστυνομία αναζητά δύο πρόσωπα για διάρρηξη και επίθεση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η Αστυνομία αναζητά δύο πρόσωπα για διάρρηξη και επίθεση  – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία, αναζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό, δύο προσώπων, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκαν και εκκρεμούν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, ληστείας και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2019, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.

Πρόκειται για τον AMBELYAN ARTAK, 47 ετών από την Αρμενία και τον HAMBARYAN GAGIK, 49 ετών, επίσης από την Αρμενία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τoυς, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE – Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό:  Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

LIVE – Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

Τεράστια καταστροφή άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό η οποία απλώνεται σε έκτασή πέρα των 120 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Οι αναζωπυρώσεις της νύχτας αντιμετωπίστηκαν σε πολύ αρχικά στάδια και δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE