Τους τρέλανε η Φουρέιρα – Προσποιήθηκε οργασμό και χόρεψε το fuego σε καλαματιανό

Τους τρέλανε η Φουρέιρα – Προσποιήθηκε οργασμό και χόρεψε το fuego  σε καλαματιανό

Καλεσμένη μπροστά στις «τρεις μύγες» ήταν η Ελένη Φουρέιρα, η οποία υποβλίθηκε σε πολλές ερωτήσεις και δοκιμασίες, από τον Νικόλα Ράπτη, Φάνη Λαμπρόπουλο και τον Θανάση Πασά.

Μεταξύ άλλων, υποβλήθηκε στην Ελληνίδα τραγουδίστρια να… υποδυθεί μια σκηνή οργασμού, από γνωστή χολιγουντιανή ταινία.

Αυτή βεβαίως και δέχθηκε την πρόκληση και τρέλανε κυριολεκτικά τους τρεις άνδρες. Μέσα σε όλα αυτά την είδαμε να χορεύει και το fuego σε ρυθμούς καλαματιανού. 

Δείτε στο 05:00 του βίντεο τις επίμαχες στιγμές της Φουρέιρας


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE