Υποψήφιος και ο Μίτσελ

Υποψήφιος και ο Μίτσελ

Κι όμως δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα αν και γράφτηκε 1η Απριλίου. Ο Μιτσελ πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είναι ενας από τους υποψήφιους για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσια της Εθνικής Ισπανίας

Σύμφωνα λοιπόν με ισπανικό δημοσίευμα, ο κύκλος του Βιθέντε ντελ Μπόσκε στους «φούριας ρόχας» αναμένεται να κλείσει μετά το τέλος του Euro 2016 και η ομοσπονδία προετοιμάζει από τώρα το έδαφος για την διάδοχη κατάσταση, φτιάχνοντας την πρώτη λίστα με τους υποψήφιους διαδόχους, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Μίτσελ.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή στα χέρια του προέδρου Άνχελ Μαρία Βιγιάρ βρίσκεται μία λίστα με 6 πιθανούς διαδόχους, οι οποίοι είναι όλοι Ισπανοί και έχουν άμεση γνώση του ισπανικού ποδοσφαίρου. 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.