Δεν θα βιαστεί για απόφαση ο πρόεδρος

Δεν θα βιαστεί για απόφαση ο πρόεδρος

Δεν θα βιαστεί για να πάρει αποφάσεις ο κ Πουλλαιδης για το μέλλον της Ανόρθωσης αλλα και κυρίως για το μέλλον των Φαν Λέουβεν και Πάους.

Οι σημερινές συναντήσεις ήταν απόλυτα εποικοδομητικές και για τον πρόεδρο της Ανόρθωσης αλλα και για τους δυο Ολλανδούς καθώς μίλησαν για ώρα με την διοίκηση του σωματείου. Αν έπρεπε κάποιος να πει τώρα το θα γίνει με τους δύο Ολλανδούς θα έλεγε πως μάλλον μένουν και οι δυο αφού ουσιαστικά είναι ικανοποιημένοι όλοι στην Ανόρθωση με το έργο τους.

Αυτό που θα γίνει είναι λίγο μετα τα μέσα του μηνά στους δυο Ολλανδούς να τους ανακοινωθεί πως παραμένουν αλλα θα πρεεπι να γίνουν κάποια διαφορετικά πράγματα που θα αφορούν κυρίως τον μεταγραφικό σχεδιασμό , γιατί είναι γεγονός πως φέτος το ροστερ φάνηκε μικρό για το πρωτάθλημα.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE