ΚΟΣΜΟΣ

Ασύλληπτο: Σκότωσε το 20 μηνών αγοράκι της μέσα στις τουαλέτες fast food!

Ασύλληπτο: Σκότωσε το 20 μηνών αγοράκι της μέσα στις τουαλέτες fast food!

Η Latisha Fisher, σύμφωνα με τον Independent, πήρε τον γιο της Gavriel Ortiz-Fisher στην τουαλέτα εστιατορίου στην 6η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης. Εβαλε τα χέρια στο στόμα του και τον έπνιξε.

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι του Μανχάταν με το απίστευτο έγκλημα που έκανε μια μητέρα στις τουαλέτες ενός καταστήματος fast food το μεσημέρι της Δευτέρας!

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μια πελάτισσα του καταστήματος που πήγε στις τουαλέτες, είδε την 35χρονη μητέρα να κλείνει με δύναμη το στόμα του 20 μηνών αγοριού της με το χέρι της και ρωτώντας τη τι κάνει, εκείνη της απάντησε ότι προσπαθεί να το κοιμίσει!

Όταν άρχισε να περνάει η ώρα -σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες- οι υπάλληλοι μπήκαν στο μπάνιο όπου η μητέρα είχε κλειδωθεί πλέον και δεν μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα.

Οι υπάλληλοι κάλεσαν την αστυνομία και όταν άνοιξαν την πόρτα αντίκρισαν το μωρό αναίσθητο και τη μητέρα να φωνάζει ότι της μιλούσε ο ... διάβολος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top