Έσκασε νέα «βόμβα»: Αεροπορική εταιρία αναστέλλει τη λειτουργία της- Την λύγισαν τα οικονομικά προβλήματα

Έσκασε νέα «βόμβα»: Αεροπορική εταιρία αναστέλλει τη λειτουργία της- Την λύγισαν τα οικονομικά προβλήματα

Αναστέλλει την λειτουργία της η τουρκική εταιρία συνεχίζοντας το ντόμινο των πτωχεύσεων αεροπορικών εταιρειών τον τελευταίο χρόνια.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Πρόκειται για την αεροπορική εταιρία Atlas Jet, η οποία από τις 26 Νοεμβρίου ανακοίνωσε ότι ακυρώνει όλες τις πτήσεις της, μέχρι τουλάχιστον τις 21 Δεκεμβρίου, λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Σημειώνεται, πως η αλλαγή της βάσης της, στο νέο αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης, έφερε περισσότερα έξοδα στην εταιρία, που δεν έχει τη ρευστότητα ώστε να αντιμετωπίσει τα πολλά προβλήματα που μαζεύτηκαν.

Με ανακοίνωσή της η εταιρεία γνωστοποίησε ότι καθήλωσε τα αεροσκάφη της και ακύρωσε τις προσεχείς πτήσεις της μέχρι τουλάχιστον τις 21 Δεκεμβρίου.

Η απόφαση αυτή, έφερε αναστάτωση στο επιβατικό κοινό που είχαν αγοράσει εισιτήρια, με αντιδράσεις να έχουν ξεσπάσει και στα κατεχόμενα, αφού η Atlas Jet πετούσε προς το παράνομο αεροδρόμιο της Τυμπου (Ercan). Το κενό που αφήνει η Αtlas όπως γράφτηκε, θα καλύψει η Turkish Airlines.

H Atlas Jet πραγματοποιεί πτήσεις σε 20 προορισμούς εκτός Τουρκίας, ενώ έχει στο «δυναμικό» της, 18 αεροσκάφη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE