«Τράκαραν» Μπαπέ και Ζιντάν! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τράκαραν» Μπαπέ και Ζιντάν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύγκρουση… ολκής έγινε στο Σαντιάγο Μπερναμπέου με τον παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν να μην προλαβαίνει να φρενάρει και να πέφτει επάνω στον «Ζιζού».

Γνωρίζαμε ότι η ποδοσφαιρική αδυναμία που έχει ο Ζιντάν στον Μπαπέ είναι μεγάλη και η αλήθεια είναι, ότι περιμέναμε να δούμε στιγμές στο ματς που οι δυο τους θα είχαν τετ-α-τετ προκειμένου να… φουντώσουν κι άλλο τα σενάρια για μετακίνηση στην «Βασίλισσα».

Αυτό που δεν περιμέναμε ήταν επαφή τέτοιου είδους, καθώς ο νεαρός παγκόσμιος πρωταθλητής παραλίγο να… σωριάσει στο χορτάρι τον Ζινεντίν Ζιντάν, όταν σε μια φάση που έτρεχε να διεκδικήσει μπαλιά, δεν μπόρεσε να «κόψει» ταχύτητα και έπεσε πάνω του.

Ευτυχώς δεν χτύπησε κανένας και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.