Aπίστευτο: Ο γάτος που πλησιάζει μόνο τους μελλοθάνατους και έχει προβλέψει τον θάνατο 100 ατόμων!

Aπίστευτο: Ο γάτος που πλησιάζει μόνο τους μελλοθάνατους και έχει προβλέψει τον θάνατο 100 ατόμων!

Ο γάτος ζει στο γηροκομείο Steere στην Βρετανία και λέγεται πως έχει προβλέψει τον θάνατο 100 ατόμων!

Η ιστορία του δεκάχρονου γάτου ονόματι Όσκαρ σου προκαλεί ανατριχίλα. Μπορεί να είναι τυχαίο, μπορεί και όχι, αλλά πλησιάζει μόνο τους μελλοθάνατους.

Ο Όσκαρ, σύμφωνα με τις νοσοκόμες, είναι αντικοινωνικός και δεν δέχεται χάδια από κανέναν. Μόνος του επιλέγει ποιους θα αγγίξει, και αυτοί είναι οι μελλοθάνατοι.

Το προσωπικό του γηροκομείο έχει μείνει άφωνο με την ικανότητα του γάτου να μυρίζεται τον θάνατο. Για την εν λόγω ικανότητά του έχει γράψει και το «New England Journal of Medicine».

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ίσως ο γάτος μυρίζεται τον θάνατο εξαιτίας κάποιας φερομόνης στο σώμα όσων βιώνουν τις τελευταίες τους μέρες. Ο ηλικιωμένος γάτος κόντεψε να πεθάνει τον Νοέμβριο του 2013, καθώς έπαθε αλλεργικό σοκ. Η καρδιά του σταμάτησε για λίγο, αλλά επανήλθε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ενημέρωσε τον 'Ελληνα ΥΠΕΞ Γιώργο Γεραπετρίτη για την πρόοδο που επιτεύχθηκε σε κάποιες εκ των θεματικών που συμφωνήθηκαν στην πολυμερή διάσκεψη του Μαρτίου στην Γενεύη, ενώ παράλληλα ενημέρωσε για τη μη επίτευξη της αναμενόμενης προόδου σε άλλες θεματικές, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE