Χαρά Νεοφύτου: ΧΡΥΣΟ γκολ η Κύπρια παίκτρια στο 90+2′ – Η ΚΙΝΗΣΗ στον πρώην κόουτς! (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Χαρά Νεοφύτου: ΧΡΥΣΟ γκολ η Κύπρια παίκτρια στο 90+2′ – Η ΚΙΝΗΣΗ στον πρώην κόουτς! (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Για την 5η αγωνιστική της Α΄ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών στην Ελλάδα η ομάδα Αβαντίδες Χαλκίδας αντιμετώπισε τον Αγροτικό Αστέρα.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με το γκολ της διεθνής Κύπριας ποδοσφαιρίστριας, Χαράς Νεοφύτου, που έκανε το 2-1 για την ομάδα Αβαντίδες Χαλκίδας.

Στον πρώην προπονητή τους Γιώργο Νίκα αφιέρωσαν τη νίκη οι παίκτριες των Αβαντίδων φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του.

Δείτε το βίντεο με τα στιγμιότυπα του αγώνα και το γκολ της Κύπριας παίκτριας στο φινάλε:

Η φωτογραφία πανηγυρισμού των παικτριών για τη νίκη στην κερκίδα μαζί με τον πρώην προπονητή τους:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.