ΛΈΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 27χρονο καταζητούμενο

ΛΈΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 27χρονο καταζητούμενο

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία από τις 20 Αυγούστου τη φωτογραφία και τα στοιχεία 27χρονου ο οποίος απέδρασε από το χώρο κράτησής του. Σκοπός ο εντοπισμός του με τις πληροφορίες του κοινού να είναι πολύτιμος για να βρεθεί ο νεαρός.

Η Αστυνομία καταζητούσε τον 27χρονο για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόδρασης προσώπου που τελεί υπό νόμιμη κράτηση, αδίκημα το οποίο διαπράχθηκε σε ιδιωτικό ίδρυμα, στην επαρχία Λευκωσίας, στις 23 Ιουλίου, 2019.

Κάτι τέτοιο έγινε κατορθωτό την Τρίτη 26/11 με την Αστυνομία να ενημερώνει σχετικά μέσω ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται: «Πρόσωπο ηλικίας 27 χρόνων, το οποίο καταζητείτο για διερευνώμενη υπόθεση απόδρασης από νόμιμη σύλληψη, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 23 Ιουλίου, 2019 στη Λευκωσία, συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι και τέθηκε υπό κράτηση.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE