Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ο Κύπριος αθλητής στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ο Κύπριος αθλητής στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού συγχαίρει θερμά τον αθλητή μας στη Γυμναστική Ηλία Γεωργίου για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής (μονόζυγο), που έγινε στην πόλη Gottbus της Γερμανίας.

Ο Ηλίας Γεωργίου έχοντας ως εφόδια τη θέληση, το πάθος και την πίστη για διάκριση, κατάφερε να ανεβεί και πάλι στο ψηλότερο βάθρο. Στόχος του τώρα είναι η εξασφάλιση της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκυο 2020 και του ευχόμαστε ολόψυχα να το πετύχει.

Ο ΚΟΑ θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες του Ηλία Γεωργίου, αλλά και όλων των άλλων αθλητών και συγχαίρει τον προπονητή του Παναγιώτη Σιήππη, την Ομοσπονδία και την οικογένεια του. Πληροφορούμε ότι ο ΚΟΑ κάνει έντονες προσπάθειες για δημιουργία νέου χώρου προπόνησης και αντικατάσταση των οργάνων γυμναστικής.

Πηγή: ΚΟΑ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Μέσα σε 24 ώρες έλιωσε ο παγετώντας που έφερε τον όλεθρο - Στους 270 οι νεκροί

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Μέσα σε 24 ώρες έλιωσε ο παγετώντας που έφερε τον όλεθρο - Στους 270 οι νεκροί

Οι διασώστες συνεχίζουν σήμερα τις προσπάθειές τους να εντοπίσουν περισσότερους από 1.300 αγνοουμένους, μεταξύ των οποίων εκατοντάδες ξένοι τουρίστες, την επομένη της φονικής πλημμύρας που προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 270 ανθρώπων στα σύνορα του Νεπάλ με το Θιβέτ.

BEST OF TOTHEMAONLINE