Δεν τα βρίσκουν Σιτι και Ίντερ

Δεν τα βρίσκουν Σιτι και Ίντερ

Σε συνεχείς διαπραγματεύσεις για τον Στέφαν Γιόβετιτς φέρεται να βρίσκεται η Ίντερ, όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα με την Ιταλική ομάδα να θέλει να πάρει τον ποδοσφαιριστή σαν δανεικό κάτι που η Σιτι δεν το θέλει.

Πριν λίγο καιρό, οι Ιταλοί υποστήριξαν πως οι «νερατζούρι» επιθυμούν να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι ωστόσο να αναφέρει πως δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή για τον παίκτη.

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει σήμερα (1/4) ο έμπειρος Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο σύλλογος του Μιλάνου βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Μαυροβούνιο διεθνή τους περασμένους δύο μήνες. Το «αγκάθι», όπως υποστηρίζεται, είναι η στάση των «πολιτών».

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

Στον Δημοκρατικό Συναγερμό, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Η απόφαση του Αβέρωφ Νεοφύτου, να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές του 2028, οι βαριές αναφορές του περί «προδοσίας», το παρασκήνιο μιας συνάντησης σε ψαροταβέρνα της Λευκωσίας, η άμεση απάντηση της Αννίτας Δημητρίου και η παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη, συνθέτουν ένα σκηνικό, που κάθε άλλο παρά θυμίζει, μια απλή εσωκομματική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE