Αποκλείστηκε η κακόβουλη ενέργεια για τη φωτιά σε όχημα στην περιοχή της εκκλησίας Παντάνασσας

Αποκλείστηκε η κακόβουλη ενέργεια για τη φωτιά σε όχημα στην περιοχή της εκκλησίας Παντάνασσας

Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας για την φωτιά που εκδηλώθηκε σε όχημα τη Δευτέρα 26/11 το βράδυ στην Πάφο επί της οδού Νησίλου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι εξετάσεις επανάρχισαν με το πρώτος φως της ημέρας  σε σχέση με τη φωτιά σε όχημα που εκδηλώθηκε στις  20:23 χτες το βράδυ ενώ αυτό  βρισκόταν σταθμευμένο σε οικόπεδο στην περιοχή της εκκλησίας Παντάνασσας στην Πάφο. 

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν, φαίνεται πως η φωτιά ξεκίνησε από ξηρά χόρτα στην άκρη του δρόμου και ακολούθως επεκτάθηκε στο ανοικτό οικόπεδο που ήταν γεμάτο χόρτα  όπου ήταν σταθμευμένο το όχημα .

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πάφου για την κατάσβεση της φωτιάς χτες το βράδυ ήταν άμεση , ωστόσο αυτή  προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο όχημα που είναι ιδιοκτησίας 23χρονου αλλοδαπού .

Στο σημείο κλήθηκαν και περιπολικά της Αστυνομίας. Στο οικόπεδο ήταν σταθμευμένα ακόμη δύο οχήματα που ωστόσο οι ιδιοκτήτες τους πρόλαβαν και τα απομάκρυναν.

Σημειώνεται πως η περιοχή παρέμεινε υπό φρούρηση όλο το βράδυ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέο χτύπημα σε κοντέινερ στα Στενά του Ορμούζ - Ανεβαίνει ξανά η τιμή του πετρελαίου

LIVE: Νέο χτύπημα σε κοντέινερ στα Στενά του Ορμούζ - Ανεβαίνει ξανά η τιμή του πετρελαίου

Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν: Τέρμα τα αντίποινα, αρχίζει ολοκληρωτικός πόλεμος. Το Ιράν διαμηνύει ότι τα Στενά του Ορμούζ βρίσκονται υπό τον έλεγχό του. Νωρίτερα, το Reuters μετέδωσε ότι το Ιράν τοποθέτησε 12 νάρκες στα Στενά, κάτι που αμφισβήτησε ο Τραμπ. Το Συμβούλιο Ασφαλείας ενέκρινε ψήφισμα των κρατών του Κόλπου κατά του Ιράν. Μαζική επίθεση με 100 ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ στον Λίβανο προς το Ισραήλ, ηχούν σειρήνες στο Μπαχρέιν. Όλες οι εξελίξεις άμεσα και έγκυρα από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE