ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Έφθασε στο ξενοδοχείο ο Αντόνιο Γκουτέρες για το δείπνο με τους Αναστασιάδη – Ακιντζί

ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Έφθασε στο ξενοδοχείο  ο Αντόνιο Γκουτέρες για το δείπνο με τους Αναστασιάδη – Ακιντζί

Στο ξενοδοχείο έφθασε ο  Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών  Αντόνιο Γκουτέρες, για το δείπνο που θα πραγματοποιηθεί στις 20:30 το βράδυ της Δευτέρας (25/11), με τον πρόεδρο Αναστασιάδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί. 

To δείπνο έχει σκοπό την συζήτηση για τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό και αν καταστεί εφικτό να συμφωνηθούν οι όροι αναφοράς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.