Nα μην τον ΠΟΥΝ «παλιόπαιδο» τον Ντόσσα…

Nα μην τον ΠΟΥΝ «παλιόπαιδο» τον Ντόσσα…

Διάβασα με προσοχή την αντίδραση της επίσημης ΑΕΛ, για την πρωινή αποκάλυψη της ιστοσελίδας μας, ότι ο Ντόσσα Τζούνιορ προχώρησε σε μονομερή τερματισμό του συμβολαίου του. 

Ο διευθυντής των κυπελλούχων Δημήτρης Γιαννέλης, μίλησε για έλλειψη σεβασμού εκ μέρους του διεθνούς ποδοσφαιριστή (ΕΔΩ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ), λέγοντας επιπρόσθετα ότι θα μπορούσαν να πουν πολλά.

Να μην τον πουν «παλιόπαιδο» στην πορεία τον άνθρωπο που… σήκωσε πρώτος το τρόπαιο του κυπέλλου, πριν πέντε μήνες, στον ουρανό της Λευκωσίας.

Καθόλου τυχαία, νομίζουμε, δεν ήταν και επιλογή του Γιαννέλη, να γνωστοποιήσει ότι ο δικηγόρος του Ντόσσα είναι Τούρκος.

Έχει σημασία, αν ο άνθρωπος που εκπροσωπεί έναν επαγγελματία αθλητή, είναι Τούρκος, Άγγλος, Γάλλος ή Πορτογάλος.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE