ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποινή χάδι σε 47χρονο για απόπειρα φόνου της συζύγου του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποινή χάδι σε 47χρονο για απόπειρα φόνου της συζύγου του

Το Κακουργιοδικείο Λεμεσού καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 6.5 χρόνων, ένα 47χρονο, αφού τον βρήκε ένοχο στην κατηγορία της απόπειρας φόνου.

Συγκεκριμένα, στις 29/7/2019 στη Λεμεσό, ο 47χρονος επιτέθηκε εναντίον 50χρονης, την οποία τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι. Το Αστυνομικό Δελτίο αρ. 2 ημερομηνίας 30/7/2019 είναι σχετικό

Όπως ο ίδιος φέρεται ν`αναφέρει στην κατάθεσή του, σε κάποια στιγμή λογομάχησαν και τότε ανέσυρε μικρό μαχαίρι τραυματίζοντας την εν διαστάσει σύζυγο του στο πρόσωπο και στην κοιλιακή χώρα και ακολούθως εγκατέλειψε πεζός τη σκηνή.

Ο 46χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη τα ξημερώματα της επόμενης μέρας, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ενώ επιχειρούσε να ταξιδέψει πίσω στο Μιλάνο της Ιταλίας, όπου διαμένει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.

BEST OF TOTHEMAONLINE