Ανοίγει την πόρτα της ΕΞΟΔΟΥ ο Ντόσσα Τζούνιορ – Έστειλε ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ανοίγει την πόρτα της ΕΞΟΔΟΥ ο Ντόσσα Τζούνιορ – Έστειλε ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Ντόσσα Τζούνιορ έστειλε επιστολή, πριν μερικές μέρες, για μονομερή τερματισμό του συμβολαίου του με την ΑΕΛ.

Ο Κυπριοποιημένος Πορτογάλος «πατά» στο ότι έχει καθυστερημένους μισθούς και προσεχώς θα αποκτήσει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος από τη Λεμεσιανή ομάδα.

Προκαλεί πάντως εντύπωση η κίνηση του έμπειρου σέντερ μπακ, να κάνει τη συγκεκριμένη κίνηση, σε μια περίοδο που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Nα σημειωθεί, ότι συμβόλαιο του 33χρονου παίχτη, λήγει τον Μάιο του 2020.

Πριν από 6 μήνες είχε… σηκώσει το τρόπαιο του κυπέλλου ως αρχηγός, ενώ ήταν ο μοναδικός παίχτης που βρισκόταν και στην ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου, που κατάκτησε το πρωτάθλημα τον Μάη του 2012.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE