Ανόρθωση: Παραμένει αμφίβολος ο Ίσμα

Ανόρθωση: Παραμένει αμφίβολος ο Ίσμα

Οι επόμενες προπονήσεις θα καθορίσουν την ετοιμότητα του Ίσμα Γκονσάλβες στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Ο επιθετικός της «Κυρίας» εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις και ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Αν και οι πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι στη Λεμεσό είναι λίγες, τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί με βεβαιότητα.

Απομένουν ακόμη δύο προπονήσεις και ο Πάους θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή. Σε περίπτωση που δεν προλάβει, τότε στην κορυφή θα βρεθεί ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Ανδρέας Μακρής. Στα θετικά είναι η ετοιμότητα των Κάλβο και Νούχου, που είναι σημαντικοί για το παιχνίδι της ομάδας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.