Γάλλος και Μεξικανός ηθοποιός θύματα απαγωγής σε πάρκο στο Μεξικό

Γάλλος και Μεξικανός ηθοποιός θύματα απαγωγής σε πάρκο στο Μεξικό

Ένας Γάλλος υπήκοος, ονόματι Φρεντερίκ Μισέλ, και ένας Μεξικανός, ο ηθοποιός Αλεχάντρο Σάντι, απήχθησαν την Κυριακή (25/11) σε εθνικό πάρκο στο κεντρικό Μεξικό, ανακοίνωσε η πρεσβεία της Γαλλίας στο Μεξικό.

"Επιβεβαιώνουμε το γεγονός. Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τις μεξικανικές αρχές, οι οποίες έχουν κινητοποιηθεί για να βρουν τον συμπατριώτη μας", ενημέρωσε η διπλωματική αποστολή το Γαλλικό Πρακτορείο ερωτηθείσα σχετικά με την απαγωγή στο εθνικό πάρκο Νεβάδο, στην Τολούκα, στην Πολιτεία του Μεξικού.

Μεξικανικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο Γάλλος και ο Μεξικανός απήχθησαν από ενόπλους μέσα σε εθνικό πάρκο. Ειδική επιχειρησιακή ομάδα ερευνά την περιοχή για να εντοπίσει τους δύο απαχθέντες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE