Γάλλος και Μεξικανός ηθοποιός θύματα απαγωγής σε πάρκο στο Μεξικό

Γάλλος και Μεξικανός ηθοποιός θύματα απαγωγής σε πάρκο στο Μεξικό

Ένας Γάλλος υπήκοος, ονόματι Φρεντερίκ Μισέλ, και ένας Μεξικανός, ο ηθοποιός Αλεχάντρο Σάντι, απήχθησαν την Κυριακή (25/11) σε εθνικό πάρκο στο κεντρικό Μεξικό, ανακοίνωσε η πρεσβεία της Γαλλίας στο Μεξικό.

"Επιβεβαιώνουμε το γεγονός. Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τις μεξικανικές αρχές, οι οποίες έχουν κινητοποιηθεί για να βρουν τον συμπατριώτη μας", ενημέρωσε η διπλωματική αποστολή το Γαλλικό Πρακτορείο ερωτηθείσα σχετικά με την απαγωγή στο εθνικό πάρκο Νεβάδο, στην Τολούκα, στην Πολιτεία του Μεξικού.

Μεξικανικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο Γάλλος και ο Μεξικανός απήχθησαν από ενόπλους μέσα σε εθνικό πάρκο. Ειδική επιχειρησιακή ομάδα ερευνά την περιοχή για να εντοπίσει τους δύο απαχθέντες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE