Έχει πάρει φόρα η Μαρσέιγ!

Έχει πάρει φόρα η Μαρσέιγ!

Με το «διπλό» έφυγε από την έδρα της Τουλούζ (έπαιξε με 10 για ένα ημίχρονο) η Μαρσέιγ, επικρατώντας 2-0, για την τρίτη σερί νίκη της, που την κράτησε στη δεύτερη θέση του Championnat.

Το γεγονός ότι βρίσκεται σε πολύ καλό… φεγγάρι επιβεβαίωσε η Μαρσέιγ.

Η ομάδα του Βίλας-Μπόας έκανε μίνι-ξέσπασμα προς το τέλος και επικράτησε 2-0 της Τουλούζ (του Ευθύμη Κουλούρη) εκτός έδρας και έφτασε στην τρίτη σερί νίκη της (2-1 τη Λιλ και τη Λιόν), που τη διατήρησε στη δεύτερη θέση και στο -8 από την κορυφή, όπου βρίσκεται η Παρί. Με δέκα αγωνίστηκαν οι γηπεδούχοι από το 41’ λόγω κόκκινης στον Μορέιρα για πολύ σκληρό φάουλ στον Σαρ.

Ο Μπενεβέντο βγήκε φάτσα με τον Ρεινέ στο 77’, έπειτα από μπαλιά-τρύπα του Παγέ, ξεπέρασε τον αντίπαλό του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ράντονιτς έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια στο 80’ και με δυνατό σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Βασικός ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος αγωνίστηκε για ένα ημίχρονος, αλλά και ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ματιέ Ντοσεβί, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 82ο λεπτό.

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστική:

Παρασκευή 22/11

Παρί Σεν Ζερμέν-Λιλ 2-0
(17’ Ικάρντι, 31’ Ντι Μαρία)

Σάββατο 23/11

Λιόν-Νις 2-1
(10’ Ριν, 34’ πεν. Ντεμπελέ)

Αμιέν-Στρασβούργο 0-4
(Σασί 43’, Αζορκέ 56’, Μοτιμπά 71’, Ντα Κόστα 76’)

Ανζέρ-Νιμ 1-0
(67′ Μανγκανί)

Μετς – Ρεμς 1-1
(Τραορέ 47’-Ντισασί 7’)

Μπρεστ-Ναντ 1-1
(Καρντόνα 68’-Κουλιμπαλί 31’)

Ντιζόν-Ρεν 2-1
(Σαμαριτανό 70’, Χουιάρ 83’-Ραφίνια 58’)

Κυριακή 24/11

Μπορντό-Μονακό 2-1
(29’ Πάμπλο, 69’ πέν. Ντε Πρεβίλ / 15’ Σλιμανί)

Σεντ Ετιέν-Μονπελιέ 0-0

Τουλούζ-Μαρσέιγ 0-2
(77′ Μπενεβέντο, 80′ Ράντονιτς)

Η επόμενη (15η) αγωνιστική

Παρασκευή 29/11

Μαρσέιγ – Μπρεστ

Σάββατο 30/11

Στρασβούργο – Λιόν
Λιλ – Ντιζόν
Μονπελιέ – Αμιέν
Νιμ – Μετς
Νις – Ανζέ
Ρεμς – Μπορντό

Κυριακή 1/12

Ναντ – Τουλούζ
Ρεν – Σεντ Ετιέν
Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.  

BEST OF TOTHEMAONLINE