Γερολέμου: «Μας έλειψε η τελική πάσα και το τελείωμα των φάσεων»

Γερολέμου: «Μας έλειψε η τελική πάσα και το τελείωμα των φάσεων»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο Τσίρειο ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ο ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδας, Γιάννης Γερολέμου.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος ο αντίπαλος και μας έβαλε δύσκολα. Ήμασταν καλύτεροι όμως, αλλά μας έλειψε η τελική πάσα και το τελείωμα των φάσεων.

Μας αδικεί το σκορ, αλλά τελείωσε αυτό το παιχνίδι και πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια.

Νιώθω πολύ καλά που με εμπιστεύεται ο προπονητής μου και προσπαθώ όποτε αγωνίζομαι, να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Δραματική αυξηση των νεκρών - «Φουσκώνει» λίμνη και απειλεί με νέα πλημμύρα

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Δραματική αυξηση των νεκρών - «Φουσκώνει» λίμνη και απειλεί με νέα πλημμύρα

Τους 362 έχουν φτάσει οι νεκροί από τη βιβλική καταστροφή στα σύνορα του Νεπάλ με το Θιβέτ, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της αστυνομίας, ενώ ο αριθμός μεταβάλλεται με δραματικούς ρυθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE