ΠΑΦΟΣ: Άνδρας έπεσε από ταράτσα και τραυματίστηκε

ΠΑΦΟΣ: Άνδρας έπεσε από ταράτσα και τραυματίστηκε

Τουρίστας από την Βρετανία επιχείρησε να κατέβει από την ταράτσα στο μπαλκόνι του διαμερίσματος στην Πόλη Χρυσοχούς με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 10:35 το πρωί της Κυριακής (24/11), 69χρονος τουρίστας από την Βρετανία στην Πόλη Χρυσοχούς κλείστηκε έξω από το διαμέρισμα που ενοικίαζε.

Ακολούθως επιχείρησε να κατέβει από την ταράτσα στο μπαλκόνι του διαμερίσματος , έχασε την ισορροπία του και τραυματίστηκε στο κεφάλι και στο ισχύον.

Αρχικά ο 69χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Π. Χρυσοχούς  όπου σύμφωνα με τον ιατρό υπέστη διάφορα κατάγματα.

Στην συνέχεια διακομίσθη  στο ΓΝ Πάφου όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς εκτός κινδύνου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Αβέρωφ Νεοφύτου - «Δεν θα προδώσω ποτέ την παράταξή μου» - Ζητά άρση ενεργειακών κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Live: Αβέρωφ Νεοφύτου - «Δεν θα προδώσω ποτέ την παράταξή μου» - Ζητά άρση ενεργειακών κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Δημοσιογραφική διάσκεψη παραχώρησε ο Αβέρωφ Νεοφύτου. Στη διάσκεψη, ο Αβέρωφ Νεοφύτου προειδοποίησε για τη συνεχιζόμενη ακρίβεια, επισημαίνοντας ότι η Κύπρος κατέγραψε τον υψηλότερο πληθωρισμό σε ολόκληρη την Ευρώπη κατά τους τελευταίους δύο μήνες. Το ThemaOnline βρέθηκε στο πολιτικό γραφείο και σας μεταφέρει την εξέλιξή της. 

BEST OF TOTHEMAONLINE