Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Πάφο - Ολονύχτια επιχείρηση της Πυροσβεστικής

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Πάφο - Ολονύχτια επιχείρηση της Πυροσβεστικής

Υπό έλεγχο τέθηκε η Πυρκαγιά στην Επαρχία της Πάφου στην περιοχή της Κισσόνεργας – Ακουρσός, που ξέσπασέ στις 20:30 το Σάββατο 23/11.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά περιορίστηκε με τις συντεταγμένες επιχειρήσεις του σώματος και τέθηκε υπό έλεγχο.

Σημειώνεται πως, μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, χρειάστηκε να μείνουν επί ποδός όλο το βράδυ προκειμένου να θέσουν την πυρκαγιά υπό πλήρη έλεγχο.  Η πυρκαγιά κατέκαψε δέντρα και άγια βλάστηση συνολικής έκτασης περίπου 1 εκταρίου.

Στο μέρος της πυρκαγιάς θα παραμείνουν δυνάμεις πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις ,ασφάλιση της περιμέτρου και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπύρωσεων.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE