Δεν πετάνε στα σύννεφα… Το είπε και ο «Πούρσα» και ο Λάζος!

Δεν πετάνε στα σύννεφα… Το είπε και ο «Πούρσα» και ο Λάζος!

Το τόνισε και ο Πουρσαιτίδης αλλά και ο Δημήτρης Λάζος μετά την νίκη επί της ΑΕΚ.

Μπορεί η νίκη επί της ΑΕΚ και η συνέχεια στις καλές εμφανίσεις να έφερε ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων των ερυθρολεύκων όμως ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και οι διοικούντες δεν πετάνε στα σύννεφα.

«Το πρωτάθλημα δεν είναι ούτε καν στα μέσα. Δεν πρέπει να θριαμβολογούμε. Σήμερα νιώσαμε τον κόσμο μας να είναι ο 12ος παίκτης. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, δουλειά και προχωράμε», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Πουρσαιτίδη μετά το τέλος του ματς.

Με την σειρά του το ξεκαθάρισε και ο Δημήτρης Λάζος που δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο, που δεν είναι άλλος να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για εξάδα: «Όχι ο στόχος είναι ένας και αδιαπραγμάτευτος. Να παίζουμε όμορφα και να νικάμε. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα το χαρούμε και μετά θα ξεκουραστούμε για το επόμενο ματς».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλείδωσε η συνάντηση Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν:  Πότε θα γίνει

Κλείδωσε η συνάντηση Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν: Πότε θα γίνει

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν τη Δευτέρα 6 Απριλίου, στην οικία του Επικεφαλής της Αποστολής εντός της προστατευόμενης περιοχής των Ηνωμένων Εθνών, όπως ανακοίνωσαν τα Ηνωμένα Έθνη τη Δευτέρα.